„Фрийдъм“ зарадва русенци с коледен концерт

0

Над 100 деца от танцово студио „Фрийдъм“ на възраст между 3 и 18 години участваха в превърналия се вече в традиция коледен концерт-спектакъл на школата.

Събитието, което се провежда ежегодно от 1996 година насам под надслов „Заедно“, бе поставено за пръв път вчера вечерта на сцената на Доходното здание в Русе.

Продължилият повече от час спектакъл на Алекс и Анита Асенови, представляващ вдъхновяваща компилация от четири миниатюри, свързани с различни видове истории и мечти, заслужено събра овациите на публиката.

Танцово студио „Фрийдъм“ е първата подобна частна школа в крайдунавския град и техни възпитаници постоянно участват в най-различни предимно световни конкурси, като винаги завоюват призови места. Едно от най-големите отличия, които са получавали през последните години, е второто място на световното първенство от 2015 година по съвременни танци в Хърватска. Анита и Алекс Асенова са и организатори на едно от най-големите международни танцови събития през последните години – международния конкурс “Movement”, който събира участници от над 12 държави.

Най-добрата агенция за подбор на персонал