Георги Мамалев в русенската постановка на „Балкански синдром“

0

Един от големите любимци на българската сцена Георги Мамалев ще е една от звездите в „Балкански синдром“, предстоящата премиера на русенския ДТ „С. Огнянов“. Той вече е в града за финалните репетиции на постановката, която русенци могат да видят на12, 14 и 26-и септември.

Спектакълът е базиран на текстове на Станислав Стратиев, ключов автор и за самия Мамалев. Неведнъж той се е превъплъщавал в образите му. Като се започне от емблематичния български филм „Оркестър без име“, по сценарий на Стратиев, през „Пазачът на крепостта“ до ролята на Чиновникът в „Сако от велур“, изиграна и от големия Георги Калоянчев.

На фона на богата му биографична обвързаност с този автор, Георги Мамалев с охота откликва на поканата да вземе специално участие в комедийния спектакъл „Балкански синдром“ с режисьор Недялко Делчев.

Главната роля на заглавието е поверена на друга голяма звезда от родна сцена – Мариан Бачев. Участват още Венцислав Петков, Дона Вълова, Евгения Явашева, Ивайло Драганов, Ивайло Спасимиров, Йовко Кънев, Катерина Борисова, Кадри Хабил, Кристиана Ценкова, Крум Берков, Любомир Кънев, Мариана Крумова, Милен Димитров, Надя Банчева, Тодор Лазаров, Ясена Господинова.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук