ГЕРБ със 169 председателски места в секционните комисии

3

Разпределението е направо от Районната избирателна комисия ,след като по време на консултациите, свикани от кмета Пламен Стоилов политическите партии не се споразумяха за ръководните постове. ГЕРБ получават още 97 заместник-председателски и 37 секретарски места.

Коалиция за България получава 12 председателски, 29 заместник-председателски и 80 секретарски места. На Движението за права и свободи са отредени 10 председателски, 21 зам.-председателски и 60 секретарски места, ПП Атака пък ще има 10 председатели, 40 зам.-председатели и 11 секретари. Синята коалиция ще получи 2 председателски, 15 зам.-председателски и 13 секретарски места, а НДСВ ще има 2 председатели, 4 зам.-председатели и 4 секретари.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Долни и нагли свине, да ги изринем от властта и да ги пратим да гният в затвора където им е мястото.

  2. Скапаните герберасти отново всячески се опитват да нагласят вота в тяхна полза за да продължават да ни крадът и унищожават и в следващите 4 години! Нека всички заедно да излезем и да гласуваме на 12.05 за да се противопоставим на тези долни мафиоти!

  3. Е, то остана герберугите да не натикат свои хора за председатели, сега вече можем да сме сигурни, че изборите ще бъдат „честни“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук