ГЕРБ: Стоилов е нашият кандидат

10

Това заяви в ефира на Дарик депутатът Пламен Нунев, който е и областен лидер на партията в Русе. В подкрепа на думите си той посочи течащата в момента реализация на множество инфраструктурни проекти. Дейността на Стоилов и екипа му показват, че кандидатурата му е безапелационна, мотивира се народният представител. По думите му решаващи за избора са и сериозните амбиции на кметския екип за новия програмен период. Нунев обясни, че местните структури издигат кандидатури, които се одобряват от изпълнителната комисия на партията.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. Йода: ще ви центъра усера аз. А-а направил съм го туй аз вече. На кръговото ред е май.

  2. Стоилов е направил толкова много за града за толкова малко време, няма как да не го издигнат пак. Няма как и да не спечели изборите!

  3. Само когато ГЕРБ са на власт се прави нещо реално за града и русенци го оценяваме

  4. Впечатлен съм от Стоилов и това, как изрита „вечните“ некадърни комунистически служители, които грам не си разбираха от работата! Толкова години комунистите целенасочено унищожаваха града ни, дано Стоилов продължава да работи все така усилено и да успее да преобърне тази тенденция!

  5. Харесва ви как се изсраха на „Александровска“? И че тротоарът откъм страната на „Космополитън“ е ДВА пъти по-широк от другия? А как некадърно остъргаха с ъглошлайфите и телените четки, а после обалакаха с киселина „на европейско ниво?!!!“ статуите във фонтана пред Библиотеката? И временната организация на двежението ви се нрави? ПАК гласувайте за джудженцето…

  6. Кмета си върши работата чудесно. Спрямо миналите заемали неговият пост той е на светлинни години. Това, че на нечий форумен трол това не му изнася е съвсем друга тема.

  7. Въпрос към всички възхваляващи кмета Пламен Стоилов. Считате ли че, дейността на Общинската управа отговаря на потребностите на града. Да ,парите са недостатъчно,но това не се отняся само за Русе. Има какво да се желае,нека дадем шанс на друг кандидат.Един втори мандат, ще е грешка фатална!

  8. Кмета си е супер и си върши работата съвестно, не виждам защо да не получи втори и дори и трети мандат.