ГЕРБ-Ветово контрира с искане за оставка на кмета

1
24
в знак на протест

По тази причина наш дълг е да поискаме оставката на кмета Георги Георгиев, неговия екип и поставим ново начало в Община Ветово с предсрочни местни избори.

Това пише в декларация от името на общинското ръководство на ГЕРБ във Ветово, разпространена до медиите, по повод пресконференцията на общинската управа в града, на която бяха отправени сериозни обвинения срещу местния лидер на партията в града.

„Абсурдно и смешно е искането на оставка на общинския ръководител на ГЕРБ в мое лице от един самозабравил се местен управник и кръга около него. Изтъкването на десетки „доводи“ за вредите, които съм причинил в качеството си на общински съветник на Община Ветово представляват прах в очите на хората, които вятърът на общественото недоволство бързо отвя този следобед и отново лъсна истината за некадърното управление, което съсипва вече втори пореден мандат една красиво кътче на България с голям потенциал за развитие“, пише още в декларацията.

1 коментар

  1. То, май цялото управление на герберастите е пълно с множество нарушения, пропуски, кражби, лъжи и е откровена простотия. Погледнене си Вожда и мъдуристите му, и може би ще го проумеете!