Германската технологична компания започва работа в Русе

0

Германската високотехнологична международна компания АТN започва дейността си през август край Русе. Това стана ясно от срещата на кмета Пенчо Милков, зам.-кмета Златомира Стефанова, управителя на компанията Мартин Хойцел и техническия ръководител за България Сава Джанфезов.

Компанията ATN е с многостранна дейност, фокусирана върху иновативни инженерни решения и изработка на машини за производствената индустрия. Работата е високо автоматизирана и съобразена с изискванията за чистота на въздуха.

Компанията вече разполага със собствена производствена база в близост до град Мартен. За първата фаза на проекта българският екип ще премине специализирано обучение. В перспектива, подобно на другите филиали на компанията, служителите ще се увеличават, за да започне и същинската изработка на роботизираните машини в България.

Сред клиентите на ATN са известни производители на автомобили като Volkswagen, Mercedes, BMW и Porsche, както и доставчици на медицинска техника, възобновяема енергия и представители на строителната индустрия.

Бъди свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук