Германски ортопед-травматолог ще преглежда и ще оперира в „Медика Русе“

0

Един от известните германски хирурзи в областта на ортопедията и травматологията д-р Клаус Петер Йохан пак ще преглежда и ще оперира в УМБАЛ „Медика Русе“, съобщават от лечебното заведение.

Освен че ще преглежда амбулаторно пациенти, с екип специалисти на болницата д-р Йохан ще участва в три операции – за смяна на износена става,  хирургично лечение на спортна травма и на дете с вродена аномалия на стъпало.

Д-р Клаус Йохан ще приема пациенти за платен преглед на 21 юни (петък) и 22 юни (събота) 2024 г. след предварително записване на телефоните на регистратурата на болницата –  082 830 230, 0876 830 230. Желателно е записаните да носят медицинската си документация от предишни прегледи и изследвания, ако имат такава.

Германският специалист има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки  и кости. Оперирал е редица световни и олимпийски шампиони, състезатели на национални европейски отбори по борба, бокс и вдигане на тежести след травми, които са се възстановили напълно и са продължили възходящата си кариера.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук