Гнездо оси в „Опел Кадет“ тормози жилищен блок, собственикът нехае

2

osi_izostaven_avtomobil61Жилещите насекоми са се заселили под предния капак на изоставен автомобил, а собственикът нехае за проблема, независимо многобройните молби на комшиите да вземе мерки. Като по чудо до момента пострадали няма, разказаха живеещи в блока. Притеснението на хората идва от това, че изоставеният от години „Опел Кадет” е паркиран точно срещу един от входовете на кооперацията. Като прибавка, само на метри се намира детска площадка, на която ежедневно се събират родители и малчугани.

Проблемът с гнездото на оси е от няколко години, но тази година положението станало нетърпимо. Собственикът е молен и предупреждаван, но до сега разрешение на междусъседския конфликт няма. Оказа се, че всъщност за решаване на проблема могат да помогнат единствено екипите на Гражданска защита, които след сигнал да премахнат гнездото под предния капак на колата. Автомобилът пък не може да бъде репатриран, тъй като собственикът му не го е снел от отчет и регистрационните му табели са валидни.

зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Какво като има табели? От видеото виждам,че няма гражданска от 2006 насам.Това са 7 глоби.Като му ги тръснат,ще си замъкне курника на скрап.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук