„Грузинската легенда“ със зрелищен спектакъл в „Арена Русе“

0

Ансамбълът „Грузинската легенда“ ще представи в Русе новото си шоу, което съчетава музика, танц, невероятни звукови и светлинни ефекти. На 23 април (неделя) от 20:00 ч. в Арена Русе публиката ще види историята на народите, живеещи в планината Кавказ, разказана от едни от най-талантливите музиканти, танцьори и певци на Грузия.

Участниците в ансамбъла „Грузинската легенда“ са 40 мъже, жени и деца, всеки сам по себе си ярък талант. Съчетанието на индивидуалността и професионализма на артистите, заедно с костюмите, декорите, хореографията, правят спектакъла незабравим за публиката.

Хореографът Какха Мчедлидзе започва кариерата си едва седемгодишен и изминава дълъг път, докато се превърне в звездата на „Грузинската легенда“. Той е водещ хореограф на трупата от 2008 г., а спектакълът с виртуозни изпълнения, който русенската публика ще види, е резултат от съвместната му работа с Александър Начкебия. Водещата певица в шоуто Тамта Гогуадзе излиза за първи път на сцена, когато е само на три години и оттогава не е спирала да пее.

По света спектаклите на ансамбъла се възприемат като спиращи дъха музикални събития, а според световната преса по своя мащаб и драматургия те превъзхождат танцовото шоу „Lord of the Dance“. Грузинските артисти събират овации в повече от 50 държави на 5 континента, а сред най-възторжената им публика е тази в Германия, Швеция, Англия, САЩ, Япония, Канада и Китай.

Спектакълът, който русенската публика ще види, показва любовта на артистите към родината им. Чрез музиката, песните и танца те разказват за порива на вятъра, ударите на барабаните, великолепната тишина на планините, радостния ропот на планински потоци…

‍                Преплитането на сюжети и събития с приказни декори, костюми и невероятни светлинни и звукови ефекти, превръщат „Грузинската легенда“ в триумф на кавказката култура на световната сцена.

Билети се продават на касата на Арена Русе или в системата на Eventim.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук