Гьолове от Доходното заплашват да съборят старата Полиция

1

dohodno_voda02Това съобщи кметът на Русе Пламен Стоилов. В момента изграждането на рампата, която трябва да бъде там е спряно, но изкопите се пълнят с вода, която се просмуква и подкопава основите на старата полиция.

Кметът каза още, че от администрацията са готови с препроектирането, документите са внесени в Националния институт за паметници на културата, но все още няма кой да ги подпише. От общинска администрация изразиха притеснението си, че ако водата продължи да се просмуква в основите на старата Полиция, сградата, която е в повече от аварийно състояние,  може да рухне.

На този етап основния проблем е да се стигне до кота нула. От там насетне  Общината ще трябва да намери необходимите за завършването на новата част не по-малко от 7 милиона лева.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Ха дано този паметник се събори,че да не грози по-вече града. А така нареченото „Доходно“ ,отдавна е станало за русенци „Много разходно“! Може ли някой да каже кога най-после ще бъде завършено? Ще бъде,но ще секнат кражбите.Мисля си ,че за това не се приключва с новата църква и със спортната зала. „Ремонтът“ на площада очевидно много настърви хиените!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук