Хазарта ще каже кой го е заплашвал, но на нов главен прокурор

0
Снимка: БГНЕС

Рапърът и депутат Христо Петров (Ицо Хазарта) обяви, че не вярва на прокуратурата и е готов да разкаже кой го е заплашвал, но когато има нов главен прокурор. Преди няколко дни той каза от парламентарната трибуна, че бил заплашен заради подкрепата му за партията на премиера Кирил Петков – „Продължаваме промяната“.

Малко по-късно подобно изявление направи и вътрешният министър Бойко Рашков. След това прокуратурата се самосезира и образува дело. От пост на Хазарта във фейсбук става ясно, че той е получил призовка.

„Днес от прокуратурата решили да дойдат в парламента, за да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в парламента – пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността.

Дори и само това малко нещо казва достатъчно.

Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор – първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни“, написа Хазарта.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили