Хороскоп за 2014 година

0
3640

Идва една година на противоположностите: война и мир, движение напред-назад, сигурност и уязвимост, бизнес и дом, връщане в миналото и стремеж към бъдещето. Хората трябва да поемат сами отговорност за собствения си живот и съдби, а не да разчитат изцяло на правителствата на страните си, били те в Русия или Украйна, Китай или САЩ, с надеждата да им осигурят стабилност и сигурно бъдеще.

 

zodia_oven01Овен

Нуждата ви от свобода и независимост ще расте през новата година. Промяна и иновации са ключовите думи. Избягайте от миналото, което ви безпокои, и ще видите живота различно. Наблюдавайте чувствата си в дълбочина. Връзките ви ще претърпят промени, идеите ви ще се освежат. Ще се научите да не разчитате на другите, ще защитавате интересите си, особено ако сте обвързани финансово.

Ако сте си поставили цели, ще сте способни да поемете в нова посока, особено ако сте родени през последните десет дни на периода. Семейството и дома ангажират вниманието ви. Време е да създадете семейство, да направите промени по къщата, да се преместите или да купите имот.

През лятото увереността и магнетизмът ви ще израснат. Ще бъдете харесвани, любовта ще е около вас. Обзема ви страст към пътувания. Ако не сте обвързана, в този период ще бъдете най-красивата и се очертава среща, която ще промени живота ви.

Ще обърнете нова страница в живота си в края на февруари. Ура, ново начало! Правите каквото искате в края на февруари и края на април, приемете с усмивки трудностите в края на февруари. Ако имате проблеми за решаване преди началото на лятото, не се тревожете – планетите се нареждат така, че ще се справите с лекота.

 

zodia_telec02Телец

Кризата свършва. Променяте нагласите си. Отворени сте към нови идеи, философия, духовност. Мечтаете за свят, в който всички си помагат и живеят в мир. Плутон в Козирог ще премахне обстоятелствата, които помрачават бляновете ви. Направете каквото трябва, за да затвърдите личността си и да изразите креативността си.

Време е да споделите с другите опита си и да поемете отговорност. Може да обмислите сватба или да се разделите с половинката си, за да започнете друга връзка, по-задоволителна. Вашият приоритет е уважението един към друг. Само тогава връзката ви ще бъде стабилна и хармонична. Юпитер в Рак създава предпоставки за нови контакти.

Един възможен сценарий е да решите да пишете книга или да учите. Ако работите в медия, в сферата на връзките с обществеността или маркетинга, ще предлагате с лекота идеите си. До лятото ще прекарате много часове със семейството си, ще си почивате и ще се освободите от стреса от предишната година. Въпреки че ще сте с любим човек през май и юни, декември е подходящ за сериозно обвързване.

Започвате нещо ново в края на април. Чувствате се красива и секси. Да живее живота!

 

zodia_bliznaci01Близнаци

Тази година сте изпълнени с нови мечти и надежди за пътувания. Създавате нови приятелства, докато други приключват внезапно. Въпреки че приемате натиска в работата, вие се бунтувате, особено ако сте родени в края на първите десет дни или началото на вторите. Любимият човек заема голяма част от живота ви, но ще ви напомня, че има и други интереси в живота си и нищо чудно да се скарате. Чувствата ви ще бъдат екстремни, а сексуалната ви нужда – огромна.

Животът ви е изпълнен със страст. Може да се промените дълбоко в себе си и да поемете в друга посока. Някои проблеми във връзката ви може да излязат наяве.

Професионалните ви отговорности ще се увеличат. Ще работите здраво и ще държите главата си гордо вдигната. Отделете време за релакс, спортувайте и пазете диета, за да се погрижите за здравето си.

Доходи и просперитет ще ви донесат професионалните ви ангажименти. Ще разменяте идеи и ще подобрите отношенията си с хората, които живеят близо до вас. През първата четвърт на годината ще се пробуди борбеният ви дух, а през юни ще горите от желание да се забавлявате.

В края на април освежете външния си вид. Ако вкъщи нещо ви дразни, започнете ремонт от юли.

 

zodia_rak01Рак

Късметът е на ваша страна през лятото на 2014. Ще виждате всичко красиво и ще развиете талантите си. Ще ви интересува широкия свят, искате да пътувате и да изследвате нови континенти. Самоувереността ви ще е на ниво. Поставете си ограничения обаче. Разпределете правилно бюджета си , за да не харчите излишно.

Имате реални шансове да подобрите отношенията си с любимите си хора и да затвърдите индивидуалността си. Очакват ви успехи, повишение, внезапни промени, особено ако сте родени в последните дни на зодията.

През 2014 ще осъзнаете, че другите са отражение на подсъзнанието ви. Безсмислено е да спорите, ако промените себе си, ще се променят и те. Възможно е най-накрая да се отървете от стари навици, които ви пречат да се развивате в правилната посока.

Хлътнали сте по любимия човек, но през ноември е много вероятно той да поиска да ви напусне. Ще сте способни да преместите планини от януари до юли. Рутината ви убива и е възможно да смените работата си още в началото на годината.

 

 

zodia_lav01Лъв

Червеният килим е постлан за вас през 2014-та. Успехи, повишение, издигане във всеки смисъл – това е основното за вас през новата година. Сияете и това е нормално. Внимавайте обаче това да не ви накара да надцените възможностите си. Имате възможност да смените работата си, ако на старата вече съществува напрежение. Бъдете внимателни с диетата си. Ще обърнете повече внимание на семейството и дома си.

Работа, преместване в нов дом, покупка на имот, подкрепа за родител или раждане на дете ще ангажират времето ви. За да се справите с всичко и да се чувствате добре, трябва да решите проблем от миналото, който нарушава спокойствието ви. Промяната е нещо желано. Пътувайте, изживейте необичайни неща, разширете интересите си.

Иска ви се да напишете книга, дисертация, да организирате събитие, да публикувате уеб сайт. Действайте! Имате всички шансове да успеете. Любовта ви ще разцъфти през лятото, а либидото ви ще удари червената зона през септември и октомври. През август и декември сте особено секси.

Изхвърлете всичко ненужно от дома си. Животът е хубав, ценени сте от любимите хора. През първите три месеца от годината може да има напрежение с хора близо до вас. Пазете дистанция.

 

zodia_deva01Дева

Срамежливи и подозрителни, така започвате годината. Но това приключва. Всичко ще се промени. Ще преоткриете силите си, особено ако сте родени през първите десет дни. Хвърляте се със страст и енергия във всичко, което обичате. Ще видите любимите си хора такива, каквито са. Връзките ви ще се заздравят.

Очаквайте сериозни промени – прекратяване на финансово споразумение, неочаквано наследство, среща, която ще ви разтърси. Сексът и парите ще са на преден план. Начинът ви на мислене ще претърпи промени, а това ще повлия и на начина ви на общуване. Вероятно ще се отучите да критикувате, няма да искате да контролирате другите и ще запазите спокойствие. Възприемате другите различно и ще приемате по-лесно всички ситуации.

Преценката ви обаче е замъглена. Не взимайте решения, когато не сте уверени в преценката си. Марс е на ваша страна по отношение на финансовите интереси, но не се впускайте в рискови дейности. Любовта ви ще разцъфти през зимата, в началото и края на годината, а през пролетта либидото ви е доста интензивно.

Краят на април е подходящ за целенасочени промени. Наричате нещата с имената им. Каквото и да правите, няма никакъв смисъл да наранявате любимите си хора, бъдете внимателни.

 

zodia_vezni01Везни

Тази година се очертава да ви донесе някои привилегии. Имате куража да продължите напред без колебания и несигурност. Ще имате шанса да изкачите нови върхове и да подобрите това, с което се занимавате. Съдбата може да ви отведе в чужбина, където ще постигнете успех в кариерата. Но не идеализирайте твърде много работата си.

Нептун в Риби ще прикрие лошите страни. Сатурн в Скорпион ще ви помогне да се фокусирате върху качествата си и върху това какво ви е необходими, за да се чувствате уверени. Не бива да оставате вкопчени в някои стари навици. Ако съумеете да се отървете от тях, ще поемете в напълно нова посока.

Уран в Овен ви сблъсква с напълно неочаквани събития. Предстоят някои промени във връзката ви – брак или раздяла. Възможно е ида се случи в професионалната сфера – прекратяване на договор. Любовта ви дава криле в началото на пролетта и есента. Страст към пътувания в края на годината.

Планирате ново начало, край на нещо, преместване в нов дом. Имате силата и ентусиазма за това. Нищо не може да ви спре в първите три месеца на годината. Внимавайте за какво харчите парите си, не прекалявайте.

 

 

zodia_skorpion01Скорпион

Не се обезкуражавайте, ако нищо не върви както искате. Един цикъл приключва. Очаква ви ново начало. Ако се чувствате объркани, това е, защото имате нужда да погледнете в себе си ида си направите равносметка на миналото, за да продължите напред.

Сатурн ви помага да намерите новия път, по който искате да поемете. Задайте си въпрос кои сте, какво наистина искате от живота. Захванете се с нови неща, за да разберете какво искате. Търсейки, ще намерите.

Юпитер в Рак ще разшири полето на интересите ви и ще ви подтикне да пътувате, да учите нови неща, да обогатите знанията и опита си. През лятото пред вас се откриват нови възможности, ще ви натоварят с нови отговорности. Работете упорито, успехът е във ваши ръце. Любовта ще ви накара да мечтаете.

И за вас ключовата дума е промяна, рутината ви действа зле. Светът е ваш! И ще започнете да го изследвате още първите три месеца на годината.

 

 

zodia_strelec01Стрелец

Годината за вас е разделена на две. Първата е период на самонаблюдение. До юли ще се преобразите вътрешно ище разберете по-добре причините за определено поведение. В същия период ще се облагодетелствате финансово – заем или може би неочаквано наследство. Във втората част на годината пред вас се отварят многобройни възможности. Ще имате шанс да пътувате, да изследвате нови континенти или да се върнете в университета, за да подобрите знанията си.

Най-важното нещо е прогресът, да научавате нови неща и да изживеете колкото се може повече приключения. Стойностните ви критерии(материални и духовни) се променят. Загуба на пари или смяна на работа е възможен сценарий, но с помощта на Плутон в Козирог ще осъзнаете, че малките радости от живота като усмивката, ароматът на цветята или чуруликането на птичките са много по-скъпи от пълната банкова сметка.

Уран в Овен пробужда креативността ви и ще изживеете грандиозни моменти. Наяве ще излезе артистът или писателят у вас. Ще очаровате всички. Ще извървите пътища, по които никога не сте минавали. Още през май ще правите каквото искате и ще бъдете където искате. Сама? Чарът ви е неустоим, особено в края на годината. Вие сте изумително красива, поканите за срещи, коктейли и вечери ще са многобройни. Предстои ви съдбоносна среща!

Заключете вратата след себе си, излезте навън и стигнете чак до края на света(в края на септември). Опразнете банковата сметка и сбъднете мечтите си! Нищо обаче не е спешно, почивайте си и мислете спокойно, особено ако сте родени в последните десет дни.

 

zodia_kozirog01Козирог

Личността и поведението ви се променят. Ценностната ви система също. Да контролирате вече не е основното ви желание. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас. Работете върху себе си, развивате се и променяте всичко около себе си. Качеството вече не ви задоволява както преди. Дзен, простота, автентичност са ключовите думи за вас през 2014.

Сатурн в Скорпион ще ви помогне да получите каквото искате. Иска ви се да споделите с другите идеалите си, да имате истински отношения, в които никой не съди другия, а вместо това му помага да се развива.

Може би ще работите от вкъщи, ще се преместите да живеете на друго място, ще си купите апартамент, ще имате дете, родител ще дойде да живее с вас -нищо няма да е същото като преди. Скок в кариерата през първите три месеца на годината. Венера ще донесе любов и хармония през май и юни.

Изяснете живота си. Какво има значение, колко време бихте му отделили, какво искате да постигнете. Ако не получавате отговори на предложенията си, търпение, след май идва подобрение.

 

 

zodia_vodolej01Водолей

Ако всичко върви както искате, продължете по същия начин. В противен случай отделете време да разберете по-добре причините за грешките и успехите, за да промените поведението си. Бавно и постепенно ще видите пред вас да изниква нов път. Начинът ви на мислене ще се промени, ще се изпълните с идеи.

Опитвате се да увеличите заниманията си и да се ангажирате повече със здравословния начин на живот. Яжте здравословно, посещавайте спа процедури, спортувайте, правете йога. Това ще бъде ключов приоритет за вас. През лятото ще имате нови контакти, ще се присъедините към компании. Възможно е да обмисляте и сватба.

Казвате “сбогом” на рутината. Свежият въздух ще изчисти всичко мъгливо. Животът е изненадващи идеен. През март и април сте в особено добро настроение.

Отървете се от всичко, което ви пречи да се развивате през февруари и април. Продължавате да мечтаете. Изследвайте всяка нова идея.

 

zodia_ribi01Риби

Мечтаете за пътешествия, но не сте уверена в себе си. Един ден сте една, на следващия – друга. Да си играете на хамелеон обаче не подобрява комуникацията ви с хората около вас. Опитайте се да си изясните вижданията за живота и да разберете правилата на играта. Имате проблем, ако не ги уважавате.

Обогатете личността си. Разширете познанията си. Интересувайте се повече от философия, метафизика и духовност. Вие държите ключа към тайната накъде трябва да поемете. Отделете време за красиви моменти с любимия човек. Страстта ви се увеличава, срещите ви ще станат редовни, а ако живеете заедно – ще споделяте повече интимни моменти.

През лятото ще се случат различни неща в работата ви. Приемете новите отговорности, които ви се делегират, а ако не ви повишат- уважавайте това решение, защото по-късно усилията ви ще бъдат възнаградени. Просто трябва да имате търпението да почакате.

Не се вслушвайте в съветите на всеки, не всеки ви е истински приятел. За това, което ви се случва в живота обаче никой няма да е виновен, причината е единствено във вас. Не е възможно да научите всичко наведнъж, но с малки стъпки ще изпитате страхотни удоволствия.