Как да правим сигурни депозити и тегления при онлайн залозите?

0

Онлайн залозите продължават да бъдат изключително популярни сред любителите на хазартните усещания. Независимо дали вашият любим спорт е футбол, баскетбол или тенис, а защо не и някой друг, многото букмейкъри ви предоставят възможността да изкарате добри печалби от познанията си.

Важни елементи от пребиваването ни при един букмейкър е начинът, по който извършваме входящи и изходящи финансови операции. А именно – депозит и теглене. Първото е нужно, за да захраним своята сметка, а второто – за да изтеглим успешно печалбите си.

И така, какво трябва да знаем, за да извършваме безопасно своите финансови операции? И кои са възможните начини за това?

Преди всичко останало, внимавайте на кого доверявате парите си

Едно от най-важните неща, когато говорим за онлайн бетинг, е да избираме оператори, които са безопасни за нас.

Какво имаме предвид ли?

За съжаление, има множество некоректни букмейкъри, които могат да злоупотребят с вашите пари или лични данни. Поради това е задължително да играем единствено при оператори, които имат лиценз и регулация за действие. Това е гаранцията, че няма да бъдем измамени или ощетени. Внимавайте при избора на букмейкър. Вижте какво казва Efir Bet за различните букмейкъри. 

Банков превод 

Стандартният банков превод е един от най-сигурните начини за извършване на разплащане с онлайн букмейкър. Много играчи го използват, когато става дума за големи суми, защото и обикновено лимитите са по-високи. Единственият недостатък е, че времето за транзакция е значително по-дълго, сравнено с останалите методи.

Дебитна/кредитна карта

Вън от съмнение, това е най-популярният метод за депозит и теглене от страна на играчите. Вероятно и един от лесните, тъй като надали има човек, който да не разполага с дебитна или кредитна карта. Начинът за действие тук е съвсем простичък – въведете данните на картата си, добавете секретния код и желаната сума. Транзакцията при депозит се извършва за секунди, докато при теглене ще трябва да почакате малко.

Електронни портфейли

Много играчи решават, че не желаят да споделят данни за своите банкови сметки или карти. Поради това на сцената излизат т.нар. електронни портфейли от типа на Skrill или Neteller. Чрез тях същото можете да депозирате и теглите, без това да ви затрудни особено много. Единствено е нужно да имате акаунт към подобна компания, както и пари в него, които да депозирате, разбира се.

Epay & EasyPay

Epay и EasyPay са популярни в България компании, чрез които родните играчи също могат да правят депозити и теглене на средства от хазартните онлайн оператори. Просто следвайте инструкциите на екрана пред вас и всичко ще ви се стори детска игра.

Криптовалути

Последно, но не на последно място, трябва да отбележим и възможността за разплащане с криптовалути. Увеличава се броят на букмейкърите, които включват блокчейн технологията като начин за разплащане. Дори има онлайн казина, например, които са изцяло “крипто”, осигурявайки абсолютна анонимност на играчите.

Заключение

Говорейки за депозит и теглене на средства при онлайн хазартните оператори, всичко е въпрос на избор – открийте най-удобния за вас метод и го приложете. Най-важното обаче несъмнено е да изберете букмейкър или казино, които са безопасни за вас самите. Правете си добро проучване, преди да направите избора си. Следете за лиценз и регулация, като проверявайте и отзивите онлайн. Това може да ви помогне много.

Платена публикация

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили