Ицо Хазарта бил предупреден да не подкрепя Кирил Петков

0
Снимка: БГНЕС

Рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, получил заплаха, защото подкрепял новия премиер Кирил Петков и партията му. Това разказа той в парламента при дебатите преди гласуването на кабинета. Петров, който стана депутат от партията на Петков, обясни, че когато му било предложено да се кандидатира за народен представител, започнал да търси информация за партията и лидерите й.

„Реших най-простичко да попитам вашите началници и спонсори що за хора са Киро и Асен и защо да не им вярвам. Знаете ли какъв отговор получих? Не получих нито една информация по този въпрос. Но получих недвусмислено послание, че ако продължа да подкрепям Кирил Петков и Асен Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че то е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук в този отбор. Аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България“, каза той.

Малко по-късно парламентът одобри кандидатурата на Петков за премиер. Бе гласуван и съставът на министерския съвет. След това новите министри положиха клетва.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили