Ицо Хазарта се кандидатира за депутат от партията на Кирил Петков

0

Музикантът Христо Петров (Ицо Хазарта) ще е кандидат за депутат от партията на бившия икономически министър Кирил Петков – „Продължаваме промяната“. Това обяви самият изпълнител във фейсбук профила си.

Хазарта, който е с култов статут в българския шоубизнес още от времената на Ъпсурт, посочва, че е един от най-успешните изпълнители, има достатъчно ангажименти и печели от бизнеса си. От друга страна обаче само с песни и интервюта не може да се очаква промяна, пише той.

„Много често в последните години си казвам – добре бе, правиш песни. Понякога дори стават хубави. Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии? Нищо не променяш.

Изпитвам истински ужас от мисълта, че един ден ще се обърна назад и ще видя как никога не съм посмял да рискувам своя хубав живот в името на нещо по – голямо и важно. Никога не се опитах да помогна на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си казвам – не се занимавай с идиоти. Да, но идиотите нямат нищо против да се занимават с мен. С децата ми, с близките ми, с приятелите ми. С хората, заради които ме има мен“, пише Хазарта.

Петров ще води листата в столичния 25-и МИР.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили