Ив. Костов: Монополите източиха огромни пари

5

dsb_kampania_kostov99Това каза при посещението си в Русе лидерът на „Демократи за силна България Иван Костов“. Първата, според него е, че така наречените „естествени“ монополи източиха огромни пари от потреблението и ги изнесоха навън. Сега трябва по различни канали – външни инвестиции, средства, превеждани от „гурбетчии“ на близките им и т.н. те отново да се връщат в страната, за да може икономиката да живне.  В подкрепа на думите си лидерът на ДСБ посочи, че при общ ръст на цените за последните години в размер на 87 процента, при контролираните от монополите цени процентът е значително по-висок – 120 на сто.

Като друга причина Костов посочи раздутата до невероятни размери администрация, която с действията и бездействията си създава затруднения, както на бизнеса, така и на обикновените граждани. Почти 3 пъти, от 56 000 души през 2001 г. до над 140 000 са се увеличили заетите в държавната и местната администрации, аргументира се Командира.

Ако БСП спечели изборите номинираният за премиер Пламен Орешарски ще бъде новият Любен Беров, който имаше антикризисна програма, но нямаше политическата воля да я изпълни, прогнозира лидерът на ДСБ.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

5 КОМЕНТАРИ

  1. Костов,лично на мене си ми по-омразен от всички политици,взети заедно.Защо е така,ти най-добре знаеш и пак се тикаш за парламента.Гьон сурат!

  2. Всички са крадци,не се налапаха,не се наситиха да крадат и съсипват всичко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук