Избираме коя група на „Грийн рок фест Русе 2021“ ще получи право на участие и нов видеоклип

0

25 групи се включиха в конкурс за участие на младежка група в 13-тото издание на „Грийн рок фест“ в Русе, съобщиха организаторите на проявата.

Те трябваше да представят аудио демо запис на своя авторска песен. В надпреварата участват банди от цяла България – Русе, София, Варна, Враца, Велико Търново и Троян. Румънска и сръбско-румънска формация също са изявили желанието си да се качат на русенската сцена.

Песните ще бъдат избирани по брой харесвания и вече са публикувани в събитието „Грийн рок фест Русе 2021“ във Фейсбук. Песента, събрала най-голямо одобрение, ще получи правото на участие и нов видеоклип, заснет от „Арена медия“ на територията на град Русе. Гласуването ще бъде отчетено в 21 ч. на 10 август 2021 г.

Дуги Уайт от „Рейнбоу“ гостува на Грийн рок фест в Русе

„Грийн рок фест“ ще се състои на 11 и 12 септември на площад „Свобода“ в Русе. Негови организатори са Община Русе, фондация „Русе – град на свободния дух“ и сдружение „Грийн рок фест“, като събитието се подкрепя от местния бизнес. На сцената ще се изявят 10 български и чуждестранни групи. На 11 септември специални гости ще бъдат Дуги Уайт, гласът на вечната рок група „Рейнбоу“, и група „Кикимора“.  На 12 септември ексклузивно ще се събере легендарната българска група „Фактор“ и ще представи незабравимите си хитове „Приятели“, „Високото момиче“, „Самотният“, „Главната улица“, „Съседката“ и други.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили