Избират „Мис Национален отбор“ в Русе

0

Шоуто, по време на което ще бъдат избрани новите три момичета, които ще носят титлите „Мис Национален отбор“… по футбол, волейбол и баскетбол през следващите две години, ще бъде на 20 ноември.

До финалния етап са достигнали 16 участнички – три от София, две от Плевен и по една от Разград, Габрово, Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора.

За разлика от предишни години, когато се е провеждал при „закрити врати“ и е бил достъпен само за телевизионни зрители и официални гости, тази година ще бъде достъпен за широката публика.

Присъстващите в залата ще станат свидетели на едно интересно състезание, в което еднакво важни са красотата, сценичното поведение, личностното излъчване и не на последно място – отношението към спорта и отборната игра – качество, необходимо за всяка дама, която носи приза „Талисман на национален отбор“.

Шоуто ще бъде подсилено от атрактивно художествено осветление, сценични ефекти и специално ушити костюми, за които голям принос имат студентите от катедрата „Мода“ на Националната художествена академия.

Както в предишните издания, така и в тазгодишното момичетата ще дефилират на изцяло авторска българска музика, изпълнена на живо.

Билетите за шоуто са в продажба от днес в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: