Издирваната жена от с. Гецово сама сложила край на живота си

0
пиян съпруг

Няма данни за извършено престъпление, свързано със смъртта на 64-годишната жена, обявена за издирване на 19 май, съобщават от полицията в Разград.
След продължили повече от 48 часа оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на криминалисти от ОДМВР-Разград съвместно с Главна дирекция „Национална полиция“ това е доказано по безспорен начин.
Овъглените останки от човешко тяло от женски пол бяха намерени на 19 май следобед в землището на село Гецово, в местността „Съвътлъка“. В близост до трупните останки бе установен автомобилът „Фолксваген Поло“, собственост на 64-годишен мъж и ползван от 64-годишната му съпруга. Жената бе в неизвестност от 17 май вечерта, когато тръгнала от дома си в Гецово с посочената кола.
В хода на разследването бе разпитан и подложен на полиграфско изследване съпругът на загиналата. Проведени са множество беседи с близки и съседи, прегледани и анализирани са записи от видеокамери в района. В резултат на назначените експертизи, събраните веществени доказателства и свидетелски показания е доказано, че намерените човешки останки в землището на село Гецово са на изчезналата Генка Ненова, която сама е сложила край на живота си.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук