Изгонени от протеста русенци на среща с премиера

3

Това стана ясно след продължилата повече от 3 часа среща с премиера. След приключването й Бонев обяви пред журналисти, че той и организацията му дават 100 дни на правителството.

„Даваме определен период на това правителство – 100 дена даваме и това е“, каза Бонев.

По думите му, по време на срещата те са получили от премиера уверение, че правителството ще работи.

Йордан Бонев е син на небезизвестния Венцислав Ангелов-Чикагото. Името му нашумя през март т.г., край „палатковия лагер“ пред Съдебната палата. Тогава той се „отцепи“ от движението „Баста“ на баща си и със сподвижниците си разпъна собствена палатка.

Преди няколко дни, заедно с криминално проявения Бисер Миланов-Петното се опитаха да се включат в протеста пред парламента, но бяха изгонени от хората и изведени от кордон полицаи.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Абе тези „Убавци“ Йордан Бонев и Бисер Миланов-Петното,няма ли с какво друго да се занимават ами тръгна ли те държавата да оправят.Тези двамата Провокатори ги даваха на Господари на ефира,и по други канали,защо се навират там където не им е мястото,нито имат образование,нито акъл,най обикновени „Мърлячи“ и прочие да не изреждам какви са,само като чуя гласът му-се отвращавам.Що за наглеци са,никой не ги тачи в градчето ни,а те тръгнали да стават „Политици и Провокатори“,няма ли кой да им тегли един як бой,и да си седнат на мястото.От 2 месеца търчат из София,кой им плаща за спане,храна,а,кой!?!Теси са само за бесилото!

  2. Другаря(пардон)господин Орешарски само с такива отрепки ли се среща?Хората ги гонят,а те дават срокове на този сламен премиер!Той толкова ли не разбира,че това само стимулира истинските бореще се за свалянето на това олигархично правителство, чиято истинска цел е да осигури достатъчно време на кукловодите да присвоят средствата осигурявани от Е.С.С колкото повече такива провалени“лидери“се среща Орешарски-толкова по-бързо това правителство ще бъде позорно изритано!А това е за доброто на всички демократично мислещи българи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук