Изгониха медиите от среща с „активни във Фейсбук“ русенци

2

Участниците бяха поканени чрез социалната мрежа лично от градоначалника.

„Високо оценявам Вашия принос като реален коректив на нашата работа, поради което бих искал да отправя към Вас покана за среща, на която да обменим мнения и идеи и да обсъдим възможностите за ползотворното ни партньорство в името на европейския облик на града и на общината като институция“, пише в посланието на русенския кмет.

Срещата обаче се превърна в нещо като „Велчова завера“, тъй като още в началото на срещата градоначалникът, който при всеки удобен случай е декларирал пред медиите откритост в провежданата от него политика, изрази изумлението си от тяхното присъствие и заяви, че е искал срещата да потече в друг тип формат. След това подкани любезно журналистите да си тръгнат, за да можели да водят спокоен разговор с присъстващите в залата граждани. Медиите щели да получат официално прессъобщение.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Медиите са да отразяват събития и да информират тези които не са имали възможност да присъстват. ( или не са фигурирали в списъка със захранка )И търся с интерес да се запозная с разгледаните въпроси. Но къде?!

  2. Защо при закрита врата ?! Платиха им да си траят ли??? Важните за града въпроси не засягат ли жителите на града ?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук