Изправят мъж, убил жена, си пред Темида

0

Внесен е  обвинителен акт срещу 61-годишен мъж, убил съпругата си, съобщиха от Окръжната прокуратура в Русе.

Обвинението срещу П.Б. е за това, че на 12.06.2021 г. в с. Могилино, обл. Русе, умишлено умъртвил съпругата си С. Б., като убийството е извършено по особено мъчителен начин за пострадалата, с особена жестокост и в условията на домашно насилие.

Арестуваха мъж от русенско село, подозират го в убийство на жена му

П.Б. малтретирал ежедневно съпругата си, като по незначителни поводи ѝ  нанасял побой. Независимо от системния тормоз и физическа агресия на който била подложена, пострадалата не се оплаквала на никого и не подавала сигнали срещу съпруга си, тъй като се страхувала, че той може да насочи агресията си към двете им деца.

На 12.06.2021 г. П.Б. още от сутринта започнал да пие алкохол и да проявява агресия спрямо жена си. Не му харесал начина, по който правела връзките, за да върже доматите в градината. Това станало повод да вземе мотика и със сапа да нанесе побой на жена си. След час пак предизвикал скандал, като започнал да я обвинява в изневяра. Агресията му ескалирала и под въздействието на употребения алкохол той продължил да тормози пострадалата, като ѝ нанесъл втори побой. Оставил я да лежи в леглото, където в резултата на причинените травма жената починала.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили