Изправят жрици на любовта пред Темида, ограбили клиент

0
59
Окръжен съд – Русе отказа да задържи под стража

Две жрици на любовта ще се изправят пред Темида по обвинение за извършена измама, кражба и документно престъпление.

Това съобщиха от Районната прокуратура в Русе. 21-годишната Дочка И. и две години по-младата от нея Ася С. се договорили с клиент да го посетят в дома му и да извършат пожеланите от него сексуални услуги. Вместо това, двете задигнали от мераклията 70 лв. и като добавка прибрали мобилния му телефон. След това Ася занесла телефона в заложна къща, подписала декларация с неверни данни, че телефонът е нейна собственост и получила за него още 50 лв.

Дочка и Ася били приятелки живеели заедно, не работели и не получавали доходи от трудова дейност, пише в обвинителния акт. Дочка си направила профил в интернет сайт, в който предлагала сексуални услуги и посочила телефонен номер за връзка.

На 26.03.2016 г., след полунощ, загорял за женски ласки мъж позвънил на телефонния номер, посочен в профила и се уговорил с Дочка за сексуална услуга, в дома му срещу сумата от 70 лв., като посочил и адреса си. Двете обвиняеми  пристигнали на адреса. „Клиентът“ ги посрещнал, платил таксито им и ги поканил в дома си. Дочка И.  поискала да й плати предварително 70 лева за сексуалната услуга, която трябвало да му извърши. Докато мъжът бил в банята, двете взели мобилния му телефон и 70 лева от портфейла му.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.