Изтича срока за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна урна

0

Във връзка с предстоящите избори за народни представители на 2 октомври 2022 г., Община Русе напомня, че на 17 септември (събота) изтича срокът за:

–           подаване на заявление по Образец за гласуване с подвижна избирателна кутия от избиратели с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение. Заявлението трябва да е саморъчно подписано и може да бъде подадено от упълномощено лице или електронно със същото съдържание през интернет страницата на Община Русе mayor@ruse-bg.eu. При подаване на електронно заявление не се изисква подпис;

–           подаване на Заявление за вписване на избирател в списъците по настоящ адрес, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места;

–           подаване на заявление за гласуване на друго място от кандидати за народни представители, членове на РИК и наблюдатели.

На 17 септември (събота) гражданите могат да подават заявления в Зала 1 в сградата на общината на пл. „Свобода” № 6 от 08.00 ч. до 17,30 ч.

Информация и справки по избирателни списъци – в Зала 1 и на тел. 082/881-612 и 082/ 881-671.

Бъди свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук