Изтичане на секретни документи против шефа на ГДБОП

1
Станимир Флоров
Директора на ГДБОП Станимир Флоров

Днес по електронна поща в Софийска градска прокуратура (СГП) са получени сканирани копия от материали от оперативно дело, съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”.
СГП незабавно е започнала проверка за изясняване на всички факти и обстоятелства, с оглед съдържащите се в материалите данни за евентуално изнасяне на класифицирана информация.
Тази нощ редица медии получиха на електронната си поща множество материали, свързани с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.
В обяснителното писмо авторът на сигнала се представя като „дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност“.
„Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“, посочва анонимният подател.
Той твърди, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция. Източник dnes.bg.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук