Изучаваха холандския опит в грижата за хора с интелектуални увреждания

0

Той им бе представен от директора на Фондация „Де Пасарел Холандия“ г-н Фреди Уулс. В презентацията си пред присъстващите г-н Уулс се фокусира върху грижите и подкрепата, оказвани на хората с увреждания, като видове социални услуги. Той очерта спецификите и разликите в същността на двата подхода, както и практическото им осъществяване.

Директорът на „Де Пасарел Холандия“ говори за механизмите, които се прилагат при работата с хората със специални потребности и за подходите, с които трябва да си служат социалните работници. Творческо мислене, гъвкавост и смелост са основните качества, които работещите с деца и възрастни с интелектуални проблеми трябва да развиват, беше категоричен Фреди Уулс.

Доставчиците на социални услуги, които присъстваха на срещата, споделиха своя опит, разказаха за напредъка, който са постигнали в работата си и изложиха най-честите проблеми и трудности, които съпътстват ежедневните им дейности.

След приключването на дискусията, директорът на Фондация „Де Пасарел Холандия“ се запозна наяве с услугите за деца, предоставени в Русе.

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук