К. Маршавелов отнесе билборд, прекратиха „Писта Русе“

2

pl_kamburov80Още в първата обиколка той изпусна завоя край Симовата мелница, „захапа“ бордюра, „Мицубиши“-то му излетя във въздуха, помете монтиран на спасителното островче в района билборд и се заби в намиращото се там дърво. За късмет, пилотът се оказа без тежки наранявания, за разлика от автомобила, който е буквално потрошен. По всяка вероятност Маршавелов ще пропусне оставащите до края на сезона 2 състезания и рискува да загуби почти спечелената титла.

Инцидентът наложи близо половинчасово прекъсване на състезанието, докато автомобилът на Маршавелов бъде изнесен с кола на „Пътна помощ“. След подновяването най-бърз беше Пламен Камбуров с „Мицубиши“.

В най-масовия клас „Супер“ победата спечели Борис Григоров (БАМС) със „Ситроен“ С2, а в клас РС2000 – Ангел Григорчев (АСК Плевен рейсинг) с  Рено „Клио“. От русенските представители с най-добро класиране е Румен Коев, който със своя ВАЗ 2101 зае четвърто място в клас „Супер“.

Общо в надпреварата, която въпреки лошото време беше наблюдавана от няколко хиляди любители на екстремните спортове, взеха участие 32 автомобила.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Важното е,че господина Пантелеев се води директор на писта!Да,той дъжда не може да спре,но за билборда е длъжен да вземе мерки!Излиза,че г-н ДИРЕКТОРА отговаря за всичко и за….нищо!

  2. През Монако не преминава международен товарен трафик.Организацията на Ф1 в трите дни е на светлинни години от организирания лайнарник в Русе.Всички в Монако са наясно със значението на Гран При и изнасят всички автомобили извън града на специални паркинги.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук