К. Петков: Ще предложим ново правителство в същия състав 

0

Ще предложим ново правителство в същия състав. „Продължаваме промяната” никога няма да направи сделка. Имена няма да казвам, но няма как да сме в едно правителство от тук нататък с Гроздан Караджов. Да, ще има промяна на министри, но в основния си състав ще бъдем същите. Ние сме тук за дългата игра и ще сме тук, докато не отстоим независим парламент”.  

Това каза в ефира на Нова телевизия премиерът в оставка Кирил Петков. По думите му, ще изпратят официално писмо към депутатите от ИТН. “Ако искат да дойдат и да ни попитат какви са нашите цели за следващите 6 месеца, ако не дойдат – отиваме на избори”, каза още Петков. 

“Ако имаме 121 депутати, ще имаме наистина независимо правителство. Сега задкулисието успя да си открадне един коалиционен партньор. Президентът не ни е помогнал в нито една от стъпките, нямаше конструктивна роля”, коментира Петков. Според него в последните 6 месеца Румен Радев не е имал конструктивна роля. Петков каза, че миналата година, когато беше част от служебното правителство на Радев, го харесвал много, но в последните няколко седмици не го разбира. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук