Късмет или безхаберие …

0

На тяхно място зеят огромни, запълнени до някъде с бетон дупки, със стърчащи от него парчета метална арматура. Дупките са „обезопасени“ с лента от полиетилен, опъната между извадените тротоарни плочки. Като се има предвид броя на минаващите ежедневно русенци по тази оживена улица, цяло чудо е, че вече близо месец не е имало по-сериозен инцидент.

Вероятно концесионерите на спирките ще се оправдаят, че икономически им е по-изгодно да монтират всичките спирки наведнъж. Влизаме им в положението – като се знае, че единият концесионер е базиран в столицата, другият – в морската столица Варна и вероятно спирките се изработват там. Но все пак, с каруци, като дедите ни, да бяха ги транспортирали, пак досега щяха да са в Русе. Апропо, а как успяха да монтират търговския павилион, недалеч от гарата?

И още нещо, ако не дай Боже, стане някоя беля и пострада някой, кой ще плаща? Според Закона – грижата за тротоарите е на Общината. Респективно, при евентуален инцидент (дано не се стига до такъв), тя ще плаща. Естествено, с парите на данъкоплатците…

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук