Вземете качествени аксесоари за вашата баня от Gaudi DS

0

Каквото и да си говорим, банята е едно от помещенията в дома, в което прекарваме на малка част от времето си. Всяко нещо в нея е добре да ни носи комфорт и да създава уют. Аксесоарите са изключително важни и придават един цялостен и завършен вид, който няма как да остане незабелязан дори от вашите гости. Изберете аксесоари с изключително качество от Gaudi DS и направете банята или тоалетната едно приятно място. За да ви помогнем, ще разгледаме някои от продуктите, които са необходими за всеки дом.

Аксесоари за баня

Асортимент от маркучи за душове

Асортиментът, който онлайн магазинът ви предлага е изключително голям. Шлаухът за душ, наречен още маркуч, има за цел да свърже смесителя и слушалката, като доста често, всички те, вървят в комплект.. Според материалът, от който са изработени ги разделяме на метални, пластмасови и PVC. Важно е да бъдат качествени и да ни вършат добра работа. Това е възможно и при по-евтините модели, стига да знаете как правилно да ги ползвате. Можем да разделим маркучите за душове в три основни класа, според характеристиките и качеството им:

  • икономичен;
  • среден;
  • висок.

Независимо какъв модел сте избрали е важно той да издържа на различни напрежения, като огъване, разтягане и усукване. За да е максимално практичен и гъвкав, всеки шлаух, се състои от външна и вътрешна част, изработени от различен материал, с различно покритие и дължина.

Защо да инсталирате душ преграда

Преградата е чудесно решение за разделяне на цялото пространство в мокрото помещение на отделни части. Например, доста неприятно е, ако душа и тоалетната са в едно помещение, влизайки да ползвате тоалетната да се намокрите. Тук на помощ идват параваните, които ще ви помогнат да обособите суха и мокра част в банята. Могат да бъдат прозрачни, матирани или полупрозрачни. Имат плъзгащи врати, които няма да заемат допълнително място. Монтажът им е лесен, като освен готово размери, имате възможност да поръчате по свои собствени, които да паснат идеално на вашето пространство. За да вкарате естетика, освен удобство, изберете стъклена преграда, която е едно от водещите тенденции в момента.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Създайте уют в своята баня, залагайки на продуктите на Gaudi DS. Те са изключително много и разнообразни, за да ви позволят да създадете желаният от вас комфорт. Ако сте избрали модел, но размерите му не са подходящи за вас – свържете се с нас и ние ще изработим същия с размери по ваше желание. Възползвайте се от висококачествените продукти, които ще ползвате дълго време и внесете нотка разнообразие във вашата баня.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили