Какво е добре да имате предвид при използване на лекарство за болно гърло?

0
тантум

Силните болки в гърлото са основателен повод за тревога и притеснение. Дискомфорта може да бъде толкова неприятен, че дори да затрудни преглъщането на течности. Разбира се, че е необходимо да се потърси ефективно решение, с което да облекчите страданието си. Но въпросът, който вълнува много пациенти е на каква цена може да се случи това. Добре познат продукт, който предпочитат при гърлобол пациентите е Тантум верде. Лекарствения препарат се предлага под различни форми. Таблетките за смучене се разтапят с помощна на слюнката и облекчават преглъщането. Локалното действие на спрея за гърло е в състояние бързо да се справи с възпалението. Сега от аптека Феникс представят в сайта си тамтум верде цена с отстъпка, което е много добра възможност за онези от вас, които имат нужда от лекарството да се възползват от изгодната оферта.

Колко ще ви струва лечението на болно гърло?

Знаете ли, че освен като един от най-ефективните препарати за облекчаване на  симптомите Тантум верде се приема и като супер икономичен вариант, тъй като количеството в опаковката  достатъчно, а ефекта, който се гарантира е благодарение на минимални впръсквания със спрея или прием на няколко таблетки за смучене. Всъщност това е продукт, който може да се използва от цялото семейство и дори повече хора е дома да страдат от вирусно заболяване на фаринкса то е достатъчна само една опаковка спрей или таблетки да решите здравословните проблеми.

Търсите ли решение за болките в гърлото и възпаленията? Решението е тук и то на супер изгодна цена, защото в момента аптека Феникс ви представя изгодна отстъпка от 10 %, от която можете да се възползвате. Процента е достатъчно примамлив и си струва да се запасите независимо от това, че към момента няма хора от семейството, които страдат от възпалено гърло. Лекарството е с дълъг срок на годност, което ще ви позволи сега да се възползвате от ниската оферта, а да използване на по-късен етап при необходимост.

Повече за препарата

След като стана ясно, че цената за лекарството напълно заслужава потребителското ви внимание е време да изясним съществената роля за здравето, които ще си гарантирате от наличието на такъв продукт. Хубавото при Тантум верде е това, че е продукт, който се предлага в аптечната мрежа без лекарско предписание. Основните му свойства и роля се отнасят до:

 • Облекчаване симптомите при настинки и грип;
 • Намаляване на възпаленията;
 • При инфекции в устната кухина;
 • При кървене на венците;
 • Трудности при преглъщане;
 • Силни болки и дискомфорт;
 • Зачервено гърло и други.

Приоритетно е да се прилага лекарството по схемата, която е описана в листовката. В зависимост от възрастта на пациента както и способността за прием на препарата е необходимо да се приложи конкретната формула.

Имайте предвид, че Тантум Верде не съдържа захар, което позволява използването му от пациенти, които страдат от диабет. Прилагането му в целенасочена терапия може да доведе до сигурно и бързо облекчаване на симптомите, които ви създават дискомфорт.

Активни съставки

Продукта съдържа бензидаминов хидрохлорид. Тази активна съставка има ясно изразена противовъзпалителна сила. Освен това се характеризира и с обезболяващия си ефект. Локалното прилагане в зоната на възпаление много бързо облекчава симптомите, които изпитвате. Продукта е сред клинично доказаните с благоприятна поносимост и не се характеризира с прекалено силно изразени странични ефекти.

Разбира се преди да приемете която и да било форма на лекарството е необходимо да се запознаете с листовката за пациента. По този начин ще можете да си осигурите не само пълноценно, но и безопасно възстановяване. В случай на установени алергии към някои от съставките в медикамента се посъветвайте с лекаря си по отношение на евентуалните странични ефекти.

Не приемайте при:

 • Чернодробна цироза;
 • Бременност и кърмене;
 • Ако пациента е под 6 годишна възраст;
 • Имате алергии към някоя от съставките.

За ефективно облекчаване на симптомите на болно гърло преди всичко се съобразете с предписаното от лекар лечение, съветват от Бургас 100novini.com.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук