Какво вещаят звездите през новата 2021 година? IV

0

Козирог

2021 година ще бъде по-продуктивна и по-спокойна година за вас в сравнение с предишната. С излизането на Сатурн от вашия знак ще почувствате облекчение, защото житейските уроци, от които се нуждаете, са усвоени. Имате по-големи шансове през новата година навсякъде и във всичко: в любовта, на работа, в печеленето на пари и по отношение на здравето. Вашият управител Сатурн тази година ще дирижира живота ви. Ще ви накара да търсите повече лична свобода и независимост. Ще ви помогне да се измъкнете от утъпкания път, може би дори да започнете нещо съвсем ново. Търпението, което имахте досега, ще бъде възнаградено. Вашата ценностна система може да се промени сега и можете да започнете да оценявате неща, на които досега не сте обръщали толкова внимание. Самочувствието ви вече ще бъде изградено на по-здрава основа. Плутон във вашия знак продължава да трансформира вашата личност на най-дълбоко ниво. Само че тази година ще го почувствате по-малко интензивно. Може би трябва да се откажете от това, което вече не работи: взаимоотношения, партньорства, бизнес проекти и т.н. Семейните Козирози могат да очакват по-стабилна ситуация. Могат да се появят разногласия помежду ви, когато Марс влезе в знака на Рак от 24 април до 11 юни и тогава има възможност някои изхабени и нестабилни връзки да приключат. За тези, които имат връзка, времето  от 8 януари до 1 февруари, докато Венера е във вашия знак ви носи много красив период за любов, в който някои от вас ще решат да се оженят. Влиянието на непредсказуемият Уран, който е във вашия дом на любовта, може да се изрази в най-неочаквани събития. Планетарният транзит е добър за необвързаните представители на знака, тъй като предлага шанс да се срещнете с някого, да започнете любовна връзка или просто да добавите разнообразие в живота си. Венера ще бъде във вашия любовен сектор от 15 април до 9 май и тогава това също е чудесна възможност да започнете нова връзка. Други благоприятни периоди за любов от 3 юни до 27 юни, както и от 6 ноември до края на годината

Водолей

2021 е важна година за вас, тъй като навлизате в нов жизнен цикъл. Нещата в живота ви вече няма да бъдат същите и колкото по-бързо се адаптирате към промяната, толкова повече успех ще имате в много области на живота. Вие най-силно ще усетите влиянието на Сатурн и Юпитер, които са вече във вашия знак. Това ще ви донесе големи житейски промени и ще влезете в напълно нова фаза от живота. Добри възможности ви очакват зад всеки ъгъл. Няма да мине без трудни моменти, но животът ви ще бъде изпълнен с много вълнуващи събития. Що се отнася до професионалната сфера, годината е напълно подходяща за ново начало: промяна на хода на кариерното развитие, преместване на друга работа, стартиране на бизнес. Успешни иновативни проекти. Този нов цикъл може да ви донесе решения като заминаване в чужбина и започване на нов и различен живот там. Плутон във вашия 12 дом продължава да ви трансформира на психологическо и духовно ниво. Тази година съветът е да въведете нови житейски навици, да промените диетата си или да започнете да тренирате. Юпитер ще бъде в знака Риби от средата на май до края на юли и ще има положително въздействие върху вашето финансово поле. Ще намерите начин да увеличите баланса на сметката си Нуждаете се от повече движение, физически упражнения, както и от повече релаксация, за да поддържате здравето си стабилно през годината. Прекомерната статичност може значително да отслаби имунитета ви. През април, юли и октомври ще бъдете податливи на вирусни инфекции. Началото на годината ще бъде благоприятно за вас в областта на любовта. През февруари може да срещнете човек, който ще ви покаже открито своята привързаност. Някои ще влязат в тайна връзка. Венера във вашия знак ви носи чудесни възможности за любов от 2 февруари до 24 февруари. От 30 май до 22 юни ретроградният Меркурий в Близнаци ще преминава през вашият любовен сектор. Някои ще трябва да правят избор между двама души и много от вас ще се окажат в паралелна връзка. Връзката, която започвате в този период, може да бъде интересна за кратко време, но няма да бъде трайна.

Риби

През 2021 година ще преживеете голяма промяна в психологически и духовен план. Сатурн, който се намира в 12-тия ви дом, където ще остане цели две години, може да бъде неудобен и труден, ще имате чувството, че свободата ви е ограничена и ще трябва да се адаптирате към новите обстоятелствата. Уран в 3-ти дом носи внезапни промени в решенията тази година, така че ще се държите съвсем непредсказуемо. С експанзивния Юпитер, който посещава знака ви през годината от 14 май до 27 юли, можете да смятате 2021 г. определено за вашата година.През юни, юли е възможно да има дестабилизация в сферата на работата, след което да решите да си намерите нова работа. Някои представители на знака могат да получат предложение за интересна нова позиция. Но не всеки ще се реши да направи крачка в неизвестното. Рибите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си през студените месеци. Настинките трябва да се лекуват под лекарско наблюдение, без самолечение! Първото тримесечие ще ви донесе малко повече стрес, но ще можете да го преодолеете, ако практикувате физически дейности и повече почивка и релаксация. В средата на годината ще бъдете склонни към дихателни проблеми. Началото на годината, особено февруари, ви носи разногласия заради тайните, които вашият партньор и вие имате по отношение един на друг и за които ще трябва да се обяснявате. Нещата, за които дълго премълчавате, могат сериозно да разклатят взаимното ви доверие. От март до края на май ще можете да преодолеете тези трудности и да подобрите съвместния си живот.Щастието и изобилието са пред вас, но около 21 юни ще почувствате прекрасното влияние на водния тригон между нежната Венера и мечтателния Нептун, който е вашата управляваща планета и това прави чудесен период за флирт, нови любови, творчество, идеи и разширяване на хоризонтите ви. Никоя мечта не е непостижима, затова оставете чувствата си да ви завладеят и им се отдайте.