Какво вещаят звездите за 2020 г. – IV

0
964

За някои хора изминалата 2019-а година бе успешна, динамична и много щастлива, други вероятно с облекчение се сбогуваха с нея.

Какво ни носи новата 2020 г.? Най-общо тя може да се охарактеризира с няколко думи: предвидимост, стабилност и надеждност. Ще можем да покажем най-доброто от себе си и да стабилизираме постигнатото за дълъг период от време. Като цяло, тази година ще бъде много трансформираща във всеки един аспект.

2020 година е белязана от желанието за промяна. Причината за това ще бъде позицията на Уран в Телец, която ще продължи до октомври. Поради тази причина, нашите вярвания, ценности и семейни традиции ще изглеждат остарели и ще имаме нужда да ги заменим с нови и по-добри. Същевременно можем да преминем през неочаквани обрати в междуличностните отношения.

В кариерното ни развитие ще имаме възможността да се възползваме от голямата умствена сила, която ни носи Нептун, който ще влезе в знака на Риби. Мислите ни ще бъдат по-мощни от всякога и, с малко повече

Козирог

Козирозите не са тези, които са обезкуражени от трудностите, ситуация на предателство още в старта на годината ще извади от удобно състояние, за кратко време. Ще ви трябва изцяло ново преживяване, така че най-доброто, което Козирозите могат да направят в отговор на лошия късмет, е да се поучат. Новите знания ще ги привлекат към различно разбиране на ситуацията. Има и добра новина: в личния живот ще има пълна ажурна – взаимна любов, нежност, силни чувства. Като цяло 2020 г. определено няма да ги забрави. Ще имат достатъчно ярки впечатления.

Водолей

Ако Плъхът се възкачи на трона, тогава Водолеят може да забрави за мира. Покровителката на годината ще постави пречки пред този знак на Зодиака, който ще възприеме като поредното изпитание за силата му. Възможни са конфликти с колеги и финансови затруднения, но по някакъв начин ще успеете да се измъкнете от тях елегантно и красиво. През втората половина на годината ще може да реализирате успешна придобивка, която ще се утрои в бъдеще, дори и сега да изглежда, че всичко така глупаво. И стойте далеч от всякакви хазартни забавления. Няма да може да спрете навреме.

Риби

Първата половина от годината ще е много продуктивна за Рибите, както в работата, така и на личния фронт. Повишение в кариерата, покачване на доходите и вниманието от противоположния пол ще са само голям тласък за Рибите.

През последните няколко месеца на тази година, вашият хороскоп вероятно ще ви донесе няколко възможности за работа. Ако смятате, че кариерата ви трябва да тръгне в друга посока, вие наистина ще имате възможността да сторите това.  Основното нещо – не губете заряда си!