Камен Донев изнася Лекция 2 за всеобщата просвета в „Арена Русе“

0

Камен Донев ще изнесе и втората лекция за всеобщата просвета в „Арена Русе“.

Спектакълът с името „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“ е утре, 11 май, в зала „Арена Русе“. Началото е в 19:00 часа.

С много хумор и талант Камен Донев представя вижданията си за образованието в днешното консуматорско общество. Построена аналогично на предишния спектакъл, със същия дидактичен характер и абсолютна невъзможност да бъде преразказана, постановката е двучасов, бихме казали, полиспектакъл, понеже Донев не е сам, макар и в повечето време да е физически сам на сцената. Там са бързотечното му слово и неподражаем скороговор от тотални безумия и житейски мъдрости; там е като че ли бездънното му дихание, благодарение на което използва всяка част от сцената, танцувайки английски валс, грузински танц, диско, суинг, а след това запява ария от Риголето. Там е целият му арсенал от смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия потенциал.

Не гледайте Възгледите на един учител за всеобщата просвета с мисълта за поредното ала байганьовско превъплъщение, от което ще ви текат очите от смях. Защото ще прескачате от стихове на Неруда до покъртителни битови сценки, а някъде там може и да изпитате срам, припознавайки себе си.

„Рецептата срещу простотията са книгите и образованието“, категоричен е творецът.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук