Канят децата на Русе в търсене на „Великденско съкровище“

0
34
Децата на Русе

Покана към децата на Русе да се включат в търсенето на „Великденско съкровище“ отправят организаторите от Интеракт клуб Русе.

Младежите канят малки и големи да се включат в различни игри в Парка на младежта на 17 април 2017 г., Светли понеделник. Началото е в 11 часа, а ентусиастите ще се състезават във великденска щафета, пролетна надпревара и много други забавления. Предвидена е и томбола, която ще се проведе в 14 и 18:30 часа. Целият ден ще е изпълнен със забавления, с много музика и танци, а за най-добре представилите се ще има и сладки награди, обещават организаторите.

Събитието цели да подари един по-различен, по-забавен и по-сладък ден на малчуганите. То е  и част от инициативите, предприети от Ротари клубовете, по случай 80 годишнината на ротарианството в Русе.

Предвидените игри във „Великденско съкровище“ включват и: „Във вихъра на танца“, „Направи и полети“, „Украси своята кошничка“, „Колкото повече – толкова повече“, „Преобрази се“.

„Великденско съкровище“ се провежда за четвърта поредна година, като от самото начало бе изненадващо успешен и е събрало деца от цялата област. Игрите са подбрани така, че децата да могат както да изразходват енергията си, така и да си починат. Разбира се, не отсъстват наградите – сладки лакомства и за победителите в игрите, и за победените. Нововъведенията тази година са талоните, които се раздават на участниците като на едни истински състезатели, и томболата, за която организаторите са предвидили страхотна голяма награда! Младежите от Интеракт очакват всички ентусиасти, въоръжени с широки усмивки и всевъзможни забавления.