„Капачки за бъдеще“ идва в Русе на 29 април

0

„Капачки за бъдеще“ идва в Русе на 29 април, като кампанията е за събиране на средства за закупуване на пета детска линейка. Капачките и кенчетата ще се събират на познатото място – паркинга на хотел „Дунав“, между 9:00 и 13:00 ч.

Детайлите по предстоящата кампания, които организаторите поясняват са:

1. Събираме пластмасови капачки със знак HDPE или само цифрите 2 или 5 в триъгълник.
2. НЕ събираме пластмасови бутилки. Затова и молбата ни е преди да дойдете да предадете вашите капачки, да ги прехвърлите в чанти или чували за по-лесно изсипване в големите бегове. Така спестяваме много време и най-важното : не правим боклук. Молим да изхвърлите пластмасовите бутилки в жълтия контейнер. Благодарим ви предварително!
3. Събираме алуминиеви кенчета. ОТДЕЛНО от капачките. Обръщаме внимание, че не всички кенчета са подходящи, затова търсите знак „Al“ . По възможност : нека да са празни и смачкани.
4. Ще ви зарадваме с грамоти за вашата доброта (ограничено количество)
5. Ще може да дарите желана от вас сума в нашата кутия „Капачки за бъдеще“. Всички дарения ще бъдат преведени по сметката на фондацията.
6. Може да станете доброволец на място. Как става това? Обличате си удобни дрехи, въоръжавате се с ръкавици, остър нож/скалпел ( за разрязване на пластмасовите туби (ако все пак получим такива)) , а вашите деца ще се забавляват до насита досмачквайки алуминиевите кенчета.
7. Ще се заредите с прекрасна енергия ! Повярвайте ни!

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук