„Капани“ за майсторите на офроуда край „Могилата“

0

offroad_babovo98Официалният старт на надпревара даде кметът на Община Сливо поле Георги Големански, след което местният свещеник отслужи молебен за успешно и безаварийно състезание, и поръси със светена вода състезателите и машините.

 offroad_babovo24В трите класа на надпреварата – стандартен, модифициран и промо, която е част от Държавния траялен шампионат, се включиха 36 екипажа от цялата страна. За тях организаторите са подготвили трасе, което постави на изпитание както майсторството на водачите, така и издръжливостта на автомобилите. offroad_babovo65Те трябва да преодоляват дълбоки повече от метър водни препятствия, коварни пясъчни „възглавници“, да изкачват 70-градусови наклони, да маневрират „на една носна кърпичка площ“.

offroad_babovo64Днес гонките ще продължат до 18 часа. В неделя началото на гонките е в 9 ч., надпреварата ще продължи до около 14 часа, час по-късно ще станат известни имената на победителите. Купите и наградният фонд за различните класове са осигурени от организаторите.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук