Кауза ноември: Да помогнем на Лори, нужни са още 65 000 лв.

0
281
Кауза ноември

Кауза ноември, втората благотворителна месечна кауза, в която може да дарите Netpoints, вече е активна, съобщиха от „Нетуоркс България“.

Това е каузата, за която ТВН неведнъж е съобщавал, която много от вас са срещали из фейсбук, по каси на търговски обекти, по кафенета и ресторанти – “Да помогнем на Лори да ходи”.

Първата и най-важна операция струва почти 200 000 USD. Събирането на такава огромна сума е изключително трудно и тежко, особено за кратък период, но Лори, както и семейството и приятелите й, не се отказват, не и при тази възможност, която има, а именно детето да води пълноценен живот и да се радва на простичките неща – да е независима, да може да спортува, да танцува…

Събраната до днес сума е 277 822,33 лв. До крайната сума остават още около 65 000 лева. И чудото наистина ще стане! Защото до сега е направено толкова много, а остава съвсем малко!!! Точно както казваше Вики. Всички заедно ще направим нещо огромно и немислимо за едно българско семейство.

Как да направиш дарението си:

  1. Влез в своя потребителски NetWorx-панел. В менюто ще видиш бутон “Дари NetPoints❤️”. След като влезеш, ще видиш коя е каузата за месеца, за която можеш да дариш NetPoints и какво количество точки са събрани до момента.
  2. С плъзгащия курсор определяш количеството NetPoints, които искаш да дариш за месечната кауза. Имай предвид, че 1000NetPoints са равни на 1 лв.!
  3. В края на кампанията NetWorx ще дари равностойността на събраните NetPoints за каузата, за която си дарил!

Има много начини да направим добро! А заедно можем МНОГО ПОВЕЧЕ!

За Лори, за Вики, за ДОБРОТО у нас!