Кмете, кметеее! Поливат наред – градинки, пейки и минувачи

2

Тя ще бъде посветена на неща от ежедневието, породени от недомислието на един или друг общински чиновник и за решаването на които не се изискват много средства, а само малко повече желание и съобразителност. За нейното поддържане естествено, ще разчитаме най-вече на вас – гражданите на Русе. Вашите сигнали можете да подавате на news@networx-bg.com и pr@tvn.bg

При поливане на зелените площи пред Съдебната палата съоръженията „къпят“ всичко наред, оплакаха се потърпевши граждани.

По думите им, някои от алеите около Паметника на Свободата са залети от вода и хората  са принудени да заобикалят пръскащите ги струи.

Проверка на екип на „Русе нюз“ и ТВН установи, че наистина пръскачките поливат не само зелените площи, но също така алеите и пейките. Големи локви и течовете са залели  части от улиците „Александровска“ и началото на „Църковна независимост“. Гражданите преминаваха на пръсти или се опитваха да заобиколят наводнените зони.

За проблема е сигнализирано  предприятие „Паркстрой-Русе”, надяваме се на адекватна реакция и от страна на Община Русе. Да не говорим, че в „белите“ страни поливането на зелените площи се извършва изключително нощем, когато хем че е най-ефективно и икономично, създава и най-малко проблеми на околните.

зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. За пейките и минувачите поливането в жегите е здравословно: Първите да не се разсъхнат, вторите да не слънчасат.

  2. Миро Слав Малчев много точно го е написал. Прави се сутрин много рано и вечер като се скрие слънцето 🙂 Но както всичко останало в този град и това няма да е наред… Най-обичам сутрин в 8 да видя по улиците машините за полагане на маркировката… Как все гледаме към запада и не видяха кога го правят там ( когато трафика е най-малък ), а кога е това ?! И за градинките се отнася.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук