Кой е Бисер Миланов?

1

CV-то на Бисер Миланов, по известен с прякора си Петното, който вчера бе един от „протестиращите“, поканени на среща от премиера Пламен Орешарски, е пълно с доста криминални моменти.

В съдебното досие на 45-годишния Бисер са записани 7 присъди. Първата, за кражба, получава едва 18-годишен. Заради младостта му, магистратите са му дали шанс и присъдата е условна. След по-малко от 3 години вече следва и ефективната – за кражба на автомобил е осъден на 6 месеца лишаване от свобода. Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките.

Следващата му присъда е за оказана съпротива на полицай. Тогава получава две години затвор за хулиганство, отново ефективна. През 2007 г. получава нова присъда „лишаване от свобода“ за срок от 2 години за нанасяне на тежка телесна повреда.

През 2010 г. съдът в Самоков му е наложил 6 месеца пробация за шофиране в пияно състояние. И в момента той има няколко висящи дела.

Миланов бе неколкократно задържан от полицията по време на протестите в опит да провокира насилие. Преди 3 дни заедно с Йордан Бонев провокираха и предизвикаха скандал на първата пресконференция на „Протестна мрежа“, което наложи нова намеса на полицията.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Имайки предвид кадровата политика на правителството Орешарски /например Делян Пеевски – шеф на ДАНС/ можем да предложим Бисер Миланов за министър на вътрешните работи. Или на правосъдието. Вижда се- познава и двете от близо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук