Кола на сутеньор взривена в „Дружба“ 3?

1

vzriv_kola-drujba03При експлозията са пострадали 4 автомобила, два от тях са почти напълно унищожени. Взривът е бил толкова мощен, че таванът на взривилия се „Опел Вектра“ излетял до 6-ия етаж, взривната вълна изпотрошила остъкляването на терасите до 7-ия, а пламъците достигали до четвъртия етаж! vzriv_kola-drujba01При запалването на бутилката колата се отместила напред, но за късмет на хората от първите етажи на отсрещния блок, не е паднала по склона. Изпратените на място два екипа от първа районна служба са овладели огъня, за да не се разпростре верижно и по другите паркирани пред блока автомобили. Почти напълно е унищожен „Фолксваген“, паркиран непосредствено до „Опела“, сериозно са увредени още два автомобила.

vzriv_kola-drujba05Образувано е досъдебно производство за установяване на причините за пожара. Началната констатация на огнеборците е, че няма данни за умишлено предизвикан палеж. В тази връзка шефът на пожарната комисар Павлов припомни на собствениците на коли с уредби под налягане, че трябва да следят за изправността на бутилките, защото и най-малкият проблем, може да се окаже фатален.

Живеещи наблизо обаче са на мнение, че автомобилът е запален умишлено, тъй като, по думите им, собственикът на „Опел“- а се занимавал със сутеньорство и най-вероятно колата е подпалена от конкуренти в бизнеса с плът.

 

1 коментар

  1. Гоше,може ли такова безобразие и невежество от твоя страна? „данете“ една дума ли е бе ? Еее,ами,че тя Пенка от онова тъпо предаване е по-начетена от теб!Засрами се!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук