Коледен подарък за русенци

Коледен подарък за русенци от ДТ „Сава Огнянов“

Автор:
8 дек. , 2017  

Коледен подарък за русенци прави трупата на Драматичен театър „Сава Огнянов“, съобщиха от ръководството на културния институт.

В рамките на провеждащия се в момента Коледен театрален маратон почитателите на Мелпомена ще могат да посетят един спектакъл безплатно, а в друг – двама да присъстват на представлението с един билет.

Безплатният спектакъл е „МИНИСТЪРЪТ ЖЕНКАР“ по „Новото пристанище” от Ст. Л. Костов, който ще се играе на 13 декември, сряда, от 19 часа. Постановката е на Пламен Панев, участват артистите Христо Гърбов, Венцислав Петков, Косьо Станев, Любомир Кънев, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Надя Банчева.

Спектакълът с един билет за двама души е “Легло за трима”, авторски спектакъл на Орлин Дяков. Участват актьорите Николай Урумов, Венцислав Петков, Любомир Кънев, Александър Узунов, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Косьо Станев, Йовко Кънев

До края на месеца, в рамките на Театралния маратон, русенци и гостите на града могат да видят още: Църква за вълци от Петър Анастасов, гостуване на Драматичен театър Ловеч на 15 декември.

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.