Коледни Вълшебства 2016 в Mall Rousse

0
Танцово-музикален спектакъл „Зимна приказка“

Танцово-музикален спектакъл „Зимна приказка“ от 11:30 до 12:30 часа днес е част от празничната програма, която Mall Rousse предлага на посетителите си.

Различни формации от Общински детски център за култура и изкуство, Русе ще зарадват посетителите пък с концерт „В очакване на Новата Година“ от 16:00 до 17:30 часа, на последния етаж на търговския комплекс.

В дните между 19 и 23 декември Сдружение Еквилибриум Русе ще развлича посетителите на Mall Rousse с традиционния Благотворителен Базар без Аналог, където ще се представят ръчно изработени квилинг картички, мънистени бижута на етнографи, различни коледни изделия и изумителни карвинг свещи. На базара ще бъдат показани и прекрасните картини на Ирина Станева, а художника Оги Балканджиев ще изненада хората с нови картини посветени на годината на Петела.

Mall Rousse се е погрижил и за най-малките си посетители включвайки интересни събития за деца в бляскавата си програма. В дните преди Коледа, Група за детски театър „Камила“ ще зарадват малчуганите с интересни Коледни ателиета, а в последния ден от годината ще организират „Новогодишна веселба“.

Вълнуващите срещи с обичаните Дядо Коледа и Снежанка също ще заемат място в празничната програма на Mall Rousse. На сцената на последния етаж на търговския център, срещу песничка или стихче, всяко дете ще получи вкусотия. Всеки ден до 23 декември включително, в интервала от 18:00 до 20:00 часа, посетителите могат да се снимат и споделят своите желания с тях.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили