Коли под наем – лукс или необходимост

0
коли под наем
Headlight from a car close-up. Selective focus. nature.

Да разполагаш с автомобил е удобство, особено ако често се налага да пътувате на дълги разстояния, било то по работа или с цел отдих и почивка. От друга страна притежанието и поддържането на автомобилен автопарк за вашата фирма идва с голяма отговорност и е обвързано с множество разходи, включително задължителен данък, застраховка, преглед, обслужване и т.н.

Като включим към всичко това непредвидените ремонти, които са неизбежни, ако колите са стари и задължителните консумативите (вкл. масла и гуми), сметката става доста неизгодна в последно време за много от бизнесите.

Най-удобното и удачно решение в този случаи е оперативният лизинг или казано с други думи дългосрочен наем на автомобил.

Защо да изберем колата под наем

У нас сме свикнали да смятаме взимането на коли под наем като скъпо удоволствие. Преди може да е било така, но не и днес. Разбира се, тук не говорим само за наемането на първокласни автомобили и лимузини за събитие – абитуриентска, рожден ден или сватба. Освен излъскани превозни средства вече можете да си намете и леки коли от клас Икономичен или Стандарт, в зависимост от нуждите ви.

Много компании, отдаващи коли под наем започнаха да предоставят на своите клиенти изгодната възможност за дългосрочен наем на автомобил за период от 12 месеца до 3 години. Предимството на този вид услуга е плащането на изгодни месечни вноски и спестяването на разходите от поддръжката на лични или фирмени автомобили.

Колите, които можете да си намете дългосрочно варират според вида и нуждите ви, като те могат да бъдат нови или сертифицирано употребявани автомобили на известни марки – BMW, Mercedes, VW, Audi и т.н. Колите се отдават с Пълно автокаско и Гражданска отговорност, платени данъци и винетна такса, както и с определена уговорка за годишен пробег. По всяко време разполагате с възможност за осигуряване на заместваща кола, както и с денонощна пътна помощ в случай на авария или инцидент.

Дългосрочното наемане на автомобил не е само за бизнеса

Дългосрочният наем на автомобил е идеалното решение за фирмени автопаркове, тъй като това би им спестило доста месечни разходи по поддръжката на автомобилите. От друга страна, оперативният лизинг е гъвкава програма, която е насочена към всички, включително и физическите лица.

Ако пътувате много по работа и ви се налага да разполагате с автомобил под ръка, но не ви се обвързва с всички задължения по притежанието на личен такъв, то идеалното решение е дългосрочен наем на автомобил. Имате възможност за избор от широк обхват от автомобили, като голяма част от тях са нови или малко използвани, технически изправни, напълно обслужени и с платени всички задължения, необходими за законно движение по пътищата на страната.

Оказва се, че идеалният заместител на личния и фирмения автомобил е колата под наем. Тя идва с изгодни депозитни вноски и с намалени разходи за поддръжка, което е огромно предимство, както за фирми, така и за частни лица. А най-хубавото е, че по всяко време докато трае дългосрочният наем можете да подмените автомобила с друг или да го закупите на по-ниска цена. Всяка вноска, направена до момента се приспада от цената на колата.

Да, определено наемът на автомобил вече не е лукс, а просто важна необходимост, която ще ви бъде от полза в натовареното ежедневие!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук