Конкурс „Моята потребителска кошница”

0

Темата на конкурса, който е по повод Световния ден на околната среда 5  юни, е „Моята потребителска кошница”. Желаещите да се включат трябва да наблюдават в рамките на седмица какво пазаруват техните родители. Купуват ли повече храна, правят ли списък, посягат ли към стоки, които не са толкова необходими, позволяват ли си да изхвърлят хранителни продукти. Наблюдението следва да се фокусира и върху вида на опаковката и потребителските навици.

Изводите, до които ще достигнат участниците могат да се обобщят във вид на: постер, рисунка, комикс, колаж, реферат „мини проект” или да се използват компютърни програмни приложения. Конкурсните творби ще бъдат оценявани от експерти на РИОСВ-Русе по следните критерии: съдържание на послания, свързани с темата; сложност на изпълнение; оригиналност и въздействие и практическа приложимост на идеите.

Крайният срок за представяне на творбите е 30 май 2013 година. Конкурсните творби, придружени с информация за участниците, да се изпращат по електронна поща на адрес: rpetrova@riosv-ruse.org или да се донесат в Информационния център на РИОСВ-Русе – гр. Русе 7000, бул. „Придунавски” № 20, партер.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук