Конкурс за дизайн на шоурума на СИН КАРС, победителят ще пътува с екипа на отбора

Автор:
30 ное. , 2017   Video

Предизвикателство към студентите от Русенския университет – Конкурс за дизайн на шоурума на СИН КАРС, обяви собственикът Росен Даскалов.

Победителят ще пътува с екипа на СИН КАРС за участие в състезание от европейския шампионат през 2018 година или ще посети престижно автомобилно изложение.

Това стана по време на среща със студенти и ученици, с които Росен Даскалов сподели стъпките от изминатия от него път към успеха в бизнеса и автомобилния спорт – от студентската скамейка в Русенския университет, през денонощията, прекарани в автомобилния сервиз, до мечтата за собствен спортен автомобил и нейното реализиране.

„Ако една мечта е достатъчно силна и се борите за нея, тя е постижима, колкото и невъзможна да изглежда“, каза Росен Даскалов. Той посъветва младежите да развиват умения, които техните връстници нямат, да намерят предизвикателна работа, която ще ги стимулира да се чувстват добре и да бъдат удовлетворени в края на деня. Даскалов покани всеки, който има желание да се запознае с производствения процес да посети базата на компанията, да покаже уменията си и да прецени дали ще се чувства добре в екипа.

Росен Даскалов, като собственик на единствен български производител на спортни и състезателни автомобили “СИН КАРС Интернешънъл“, ректорът на Русенския университет проф. Велизара Пенчева и председателят на Общото събрание чл.-кор. проф. Христо Белоев подписаха рамков договор. Сред целите на договора са изпълнение на стажантски проекти в областта на автомобилостроенето, промишления дизайн, автомобилната техника, технологии и моторен спорт, провеждане на практически обучения и семинари в подкрепа на обучението на студентите. Като дарение катедра „Промишлен дизайн“ получи от СИН КАРС 3D принтер, който ще се използва в обучението на студентите.Comments are closed.