Корабите на „Дунав турс“ – пълни с туристи

1

Това съобщиха от русенската компания за круизен туризъм „Дунав Турс” АД. От там уточняват, че въпреки наводненията в горната част на река Дунав, по реките Рейн, Майн и Мозел, които създадоха доста проблеми за  корабоплаването, са положили много усилия, за да няма недоволни пасажери.

И през август на русенския бряг ще акостират  трите кораба – „Ариана” , „София” и „Елегант Лейди”.  Едни от най-посещаваните места в града са историческият център, Басарбовският скален манастир и Ивановските църкви. Интерес за немските туристи е и  Велико Търново и най-вече посещение на автентична българска механа.

Въпреки изключителната конкуренция от страна на повече от 1000 фирми от бранша на една от най-големите туристически борси за немския пазар, тази в Кьолн, екипът на компанията е договорил редица круизи, съобщиха още от „Дунав турс“. Договорени са три новогодишни круиза с корабите на компанията, м/к „Елегант Лейди” ще бъде използван като хотел на панаира „Медика” в Дюселдорф, а м/к „Хайнрих Хайне” – като хотел за Европейския парламент в Страсбург.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Няма нищо вярно. Корабите стоят по затънтени пристанища поради сторнирани райзета или пътуват с малко бедни туристи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук