Корнелия Нинова в Русе: Среща между ГЕРБ и ПП е странна 

0

Като странна определи предстоящата среща между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ лидерът на БСП Корнелия Нинова . 

На среща с активисти на БСП в Русе лидерът на социалистите заяви, че формиране на разумно мнозинство, което да приеме бюджет със силна социална насоченост, е приоритет пред преговорите за правителство. 

„Дали това е първа крачка за правителство, дали е просто пиар, за да може ако не се стигне до правителство, да се търси вина в някой друг. Винаги сме казвали, че не подкрепяме правителство с мандат на ГЕРБ, с мандат на ДПС или на „Възраждане“. Това е нашата позиция и поведение, и в парламента според мен най-важното в момента е да приемем бюджета. Очевидно преговорите за правителство ще се проточат, другите разговори също, но бюджетът задължително, спешно и то с много силен социален пакет“, заяви Нинова. 

Според нея, в момента в парламента най-важното е да се приеме бюджетът: „Очевидно преговорите за правителство ще се проточат, другите разговори също, но бюджетът е задължителен, спешно трябва да се приеме и то с много силен социален пакет“, категорична е тя. 

Нинова потвърди позицията на БСП, че няма да подкрепят мандат на ГЕРБ, ДПС и “Възраждане“.

„Когато отиде при втория – “Продължаваме промяната“, и ако ни поканят, ще се отзовем на разговори. За третия мандат ще разсъждаваме, когато бъде връчен“, заяви лидерът на социалистите.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук