Кралят на руската поп музика гостува с новото си шоу в Русе

0
499
Кралят на руската поп музика

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров ще покаже новото си шоу “Я+R” # Цвет Настроения” в Русе.

Концертът в стил „Цирк дьо Солей“ ще бъде на 17 юни в „Арена Русе“. Освен в Русе, Киркоров ще представи шоуто в София, на 8 юни, в Пловдив – на 10-и и в Бургас – на 12 юни.

Мащабната продукция е дело на Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на “Цирк дьо Солей”, но и с шоуто на Селин Дион – “А New Day”. В шоуто участват 80 артисти, избрани с кастинг в цяла Русия. Сцената е окъпана в светлина, а гърба ѝ красят огромни трансформиращи се криле и лед екрани, транслиращи впечатляващо концептуална визуализация.

Тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт са добавената стойност към шлагерите на руската звезда с български корен.

В новата програма певецът е съпроводен от образите на Муза и Ангел – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип. Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, счупили рекордите на руските радио класации, като Цвет настроения синий , Ибица и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.