Кристо и „Нетуоркс“ агитират младите русенци да останат тук

1
3717

Те решиха да заснемат отново клипа към известния хит на рапъра и певицата Лора Караджова „Оставам тук“, но с кадри от крайдунавския град. А от „Нетуоркс България“ осигуриха огромен пикап за придвижване и озвучаване. Целта е да докаже на всички млади хора в страната, че Русе е страхотен град, с прекрасна архитектура, вдъхновяващи места за забавления и красив център, поради което и снимките бяха на различни места в града.

kristo01Кристо е категоричен, че българските младежи трябва да се завръщат в родината, защото тя има нужда от тях. Той даде пример със себе си, тъй като той е завършил образованието си в САЩ, живял е в Ню Йорк, но избира трудния път на завръщането у дома. Тук той се реализира като успешен изпълнител и е категоричен, че ако човек има желание – може да успее на всякъде.

В новия клип към песента „Оставам тук“ се включиха деца от няколко школи, които с ентусиазъм танцуваха пред погледите на случайните минувачи. И дори дъждът не смути младите хора, които доказаха, че могат да творят изкуство навсякъде, но предпочитат това да се случва тук, в  Русе, и в родната България.

1 коментар